Гнізда з фаршу з грибами

Гнізда з фаршу з грибами і сиром - це дуже смачні, апетитні і ситні страви з фаршу і шампіньйонів. Прикрасить як святковий, так і буденний обід або вечерю.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Батон (50-60 г) - 3 скибки.
  • Молоко (вода) - 60 мл
  • Часник (за бажанням) - 2 зуб.
  • Сіль за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Шампіньйони - 250 г
  • Сир твердий - 100 г
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Олія (трохи, для обсмажування грибів)
Насамперед обсмажую дрібно нарізані печериці з дрібно нарізаною цибулиною, з додаванням олії до готовності. Злегка солю і остуджую. Другу цибулину разом з часником подрібнюю в чаші блендера. Сир натираю на тертці.
Скибочки батона заливаю молоком (водою) і розминаю в кашку.
До м'ясного фаршу додаю подрібнену цибулю і часник, хлібну кашку, солю і перчу за смаком. Добре перемішую.
Для начинки змішую обсмажені з цибулею гриби, сир і сметану (1-2 ст. л.).
З фаршу формую круглі котлетки. І перекладаю їх на деко, застелене пергаментом. Злегка придавлюю.
По центру кожної котлетки роблю заглиблення за допомогою маленької миски для соусу (або склянкою невеликого діаметра).
М'ясні гнізда заповнюю начинкою і ставлю запікатися в розігріту до 180 ° C на 35-40 хв.
Подаємо їх з будь-яким гарніром або свіжими овочами.
Всім смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі