Гнізда з фаршу з грибами і сиром - це дуже смачні, апетитні і ситні страви з фаршу і шампіньйонів. Прикрасить як святковий, так і буденний обід або вечерю.
Інгредієнти
- Фарш м'ясний - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Батон (50-60 г) - 3 скибки.
- Молоко (вода) - 60 мл
- Часник (за бажанням) - 2 зуб.
- Сіль за смаком)
- Перець чорний (за смаком)
- Шампіньйони - 250 г
- Сир твердий - 100 г
- Сметана - 2 ст. л.
- Олія (трохи, для обсмажування грибів)
Насамперед обсмажую дрібно нарізані печериці з дрібно нарізаною цибулиною, з додаванням олії до готовності. Злегка солю і остуджую. Другу цибулину разом з часником подрібнюю в чаші блендера. Сир натираю на тертці.
Скибочки батона заливаю молоком (водою) і розминаю в кашку.
До м'ясного фаршу додаю подрібнену цибулю і часник, хлібну кашку, солю і перчу за смаком. Добре перемішую.
Для начинки змішую обсмажені з цибулею гриби, сир і сметану (1-2 ст. л.).
З фаршу формую круглі котлетки. І перекладаю їх на деко, застелене пергаментом. Злегка придавлюю.
По центру кожної котлетки роблю заглиблення за допомогою маленької миски для соусу (або склянкою невеликого діаметра).
М'ясні гнізда заповнюю начинкою і ставлю запікатися в розігріту до 180 ° C на 35-40 хв.
Подаємо їх з будь-яким гарніром або свіжими овочами.
Всім смачного!
Коментарі
Дякуємо за рецепт! Дуже дуже…
Коментувати