Смачні, пишні, апетитні другі страви. У буквальному сенсі тануть у роті. Люблю їх подавати зі смаженою цибулькою. Часто готую в пост. Однозначно рекомендую готувати мучні страви, вони смачні.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна / Капустa - 400 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Вода (тепла) - 400 мл
- Цукор - 1 ч. л.
- Сіль - 1 ч. л.
- Дріжджі (сухі) - 11 г
- Борошно пшеничне / Борошно - 4 скл.
Подрібніть цибулю, наріжте капусту. Підсмажте на сковороді. Посоліть і поперчіть за смаком.
У миску насипте цукор, сіль і дріжджі. Налийте теплої води, перемішайте. Поступово додавайте борошно. Перемішуючи ложкою.
Вимісить тісто на столі, прикрийте мискою і залиште на 30 хвилин на столі.
Тісто трохи вимісити, візьміть частину тіста і розкачати млинець, товщиною 5 мм. За допомогою кружки або формочки виріжте гуртки.
В середину гуртка покладіть начинку і сформуйте вареник.
Вареники відправте в киплячу підсолену воду. Після закипання варіть 5 хвилин. Смачного!
Коментувати