Капуста, тушкована з фаршем і апельсином

Можна просто протушкувати капусту з м'ясом. Але якщо додати апельсин, то ця страва з капусти придбає особливий аромат і кислинку. Готуйте страви з фаршу, це смачно.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник (великий) - 1 зуб.
  • Олія (для смаження)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (за смаком)
  • Фарш м'ясний (яловичина + свинина) - 400 г
  • Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
  • Апельсин - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 10

Злегка обсмажую на олії цибулю і часник. Додаю фарш, солю, перчу за смаком. Обсмажую близько 5 хвилин. Додаю цедру апельсина, обсмажую близько 7 хвилин. Додаю капусту і м'якоть апельсина (ріжу маленькими шматочками). Тушкую при закритій кришці на невеликому вогні близько 40 хвилин.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі