Можна просто протушкувати капусту з м'ясом. Але якщо додати апельсин, то ця страва з капусти придбає особливий аромат і кислинку. Готуйте страви з фаршу, це смачно.
Інгредієнти
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник (великий) - 1 зуб.
- Олія (для смаження)
- Сіль за смаком
- Перець чорний (за смаком)
- Фарш м'ясний (яловичина + свинина) - 400 г
- Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
- Апельсин - 1 шт
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 10
Злегка обсмажую на олії цибулю і часник. Додаю фарш, солю, перчу за смаком. Обсмажую близько 5 хвилин. Додаю цедру апельсина, обсмажую близько 7 хвилин. Додаю капусту і м'якоть апельсина (ріжу маленькими шматочками). Тушкую при закритій кришці на невеликому вогні близько 40 хвилин.
Коментувати