Картопляні котлети з пармезаном

Ці чудові котлетки можна подати як в якості гарячої закуски, так і в якості основного блюда. Просто, ситно і смачно! Готуйте страви з картоплі на сковороді.

Інгредієнти

  • Картопля - 500 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Пармезан (тертий) - 1/4 скл.
  • Цибуля зелена (дрібно нарізана) - 3 ст. л.
  • Зелень (дрібно нарізана, у мене кріп і петрушка) - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Часник - 1 зуб.
  • Олія (для смаження)
  • Сухарі панірувальні / Панірування (за бажанням)
Картоплю вимити і відварити в підсоленій воді, потім злегка остудити, очистити від шкірки і розім'яти.
Приправити сіллю і перцем, додати яйця, тертий пармезан, подрібнений зубчик часнику, дрібно нарізану зелень і зелену цибулю.
Сформувати котлети, запанірувати їх за бажанням і обсмажити їх з обох боків до золотистого кольору.
Подавати відразу ж з будь-яким соусом на ваш вибір. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі