Жюльєн в картопляних гніздах

Незвичайна і оригінальна подача звичайної страви з картоплі - картопляного пюре і жульєну. Страви з грибів дуже смачні, спробуйте.

Інгредієнти

пюре

  • Пюре картопляне - 1 кг
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Крохмаль - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 30 г
  • Сіль за смаком

Жюльєн

  • Філе куряче - 600 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Печериці - 300 г
  • Сіль за смаком)
  • Перець чорний
  • Сметана - 200 г
  • Сир твердий (за смаком можна додати менше / більше) - 200 г
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Картопляне пюре: відварюємо картоплю, перетираємо в пюре разом з яйцем, вершковим маслом і 2 ст. л. крохмалю.
Для жульєну: цибуля ріпчаста, філе куряче, гриби нарізаємо кубиками.
Цибулю обсмажуємо на маслі, додаємо нарізане куряче філе, обсмажуємо. Коли курка підсмажиться - додаємо спеції - сіль, перець, і ваші улюблені.
Потім - нарізані гриби обсмажуємо ще хвилин 5-7.
Далі - сметана, тушкуємо все разом ще кілька хвилин, і натертий сир в кінці.
Картопляне пюре відкидаємо через кондитерський мішок на лист, застелений пергаментним папером.
В "гніздо" укладаємо наш жюльен.
І ще "відкидаємо" бортики з картоплі.
У розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
За 5 хвилин - посипаємо наші "гнізда" зверху тертим сиром і ще раз в духовочку.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі