Цвітна капуста, запечена з кунжутною пастою

Рецепт запеченої цвітної капусти, яка подається з соусом з кунжутної пасти, можна зустріти на багатьох кулінарних сайтах. Я спробувала запекти кольорову капусту в кунжутної пасті з додаванням прянощів, і результат мені дуже сподобався! Батат теж прекрасно поєднується з пряною кунжутною заливкою, тому його можна сміливо готувати за цим рецептом соло. Перед вами рецепт пісної страви з капусти, яскравого, ситного і ароматного овочевого блюда, яке стане в нагоді в дні посту, зберігайте!

Інгредієнти

  • Капуста цвітна - 1 качан
  • Батат - 1 шт
  • Паста кунжутове - 75 г
  • Перець чилі
  • Порошок часниковий - 1 ч. л.
  • Паприка солодка (копчена) - 2 ч. л.
  • Куркума - 2 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Очищений батат ріжемо на брусочки. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття. Змішуємо кунжутну пасту з сіллю, прянощами і оливковою олією. З'єднуємо овочі з кунжутної сумішшю і запікаємо в духовці до м'якості (приблизно 20 хвилин при 180С). Наші смачні запечені овочі готові, смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі