Рецепт запеченої цвітної капусти, яка подається з соусом з кунжутної пасти, можна зустріти на багатьох кулінарних сайтах. Я спробувала запекти кольорову капусту в кунжутної пасті з додаванням прянощів, і результат мені дуже сподобався! Батат теж прекрасно поєднується з пряною кунжутною заливкою, тому його можна сміливо готувати за цим рецептом соло. Перед вами рецепт пісної страви з капусти, яскравого, ситного і ароматного овочевого блюда, яке стане в нагоді в дні посту, зберігайте!
Інгредієнти
- Капуста цвітна - 1 качан
- Батат - 1 шт
- Паста кунжутове - 75 г
- Перець чилі
- Порошок часниковий - 1 ч. л.
- Паприка солодка (копчена) - 2 ч. л.
- Куркума - 2 ч. л.
- Оливкова олія - 4 ст. л.
- Сіль - 1 ч. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Очищений батат ріжемо на брусочки. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття. Змішуємо кунжутну пасту з сіллю, прянощами і оливковою олією. З'єднуємо овочі з кунжутної сумішшю і запікаємо в духовці до м'якості (приблизно 20 хвилин при 180С). Наші смачні запечені овочі готові, смачного!
Коментувати