Кабачкові чебуреки з м'ясом

Смачні, ніжні, ситні і оригінальні кабачки з куркою смажені на сковороді. Вдома ми їх ще називаємо чебуреки з кабачків. Чудове поєднання кабачків, вареної курки і смаженої цибулі. Неможливо відірватися! Готуйте страви з курки, це смачно.

Інгредієнти

  • Кабачок - 2 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Філе куряче - 1 шт
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Кефір - 100 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія - ​​за смаком
Подрібнити цибулю і підсмажити на сковороді з рослинним маслом.
Відварити куряче філе в підсоленій воді, остудити і нарізати дрібно.
Змішати курку з цибулею.
У глибоку миску натерти на дрібній тертці кабачки. Якщо кабачки молоді, то шкурку я не знімаю. Додаю яйце, сіль, кефір і борошно. Все добре перемішуємо. Тісто готове. На гарячу сковороду з рослинним маслом додаємо приблизно 3 столові ложки кабачкового тіста і рівномірно розподіляємо по поверхні сковороди. Через хвилинку на один край млинця викладаємо ложку курки з цибулею.
За допомогою лопатки прикриваємо начинку іншого боку млинця і притискаємо. Смажимо чебурек з кабачків з двох сторін до золотистого кольору.
Дуже смачні такі чебуреки зі сметаною. Всім смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі