Смачні, ніжні, ситні і оригінальні кабачки з куркою смажені на сковороді. Вдома ми їх ще називаємо чебуреки з кабачків. Чудове поєднання кабачків, вареної курки і смаженої цибулі. Неможливо відірватися! Готуйте страви з курки, це смачно.
Інгредієнти
- Кабачок - 2 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Філе куряче - 1 шт
- Сіль - 1 ч. л.
- Кефір - 100 мл
- Борошно пшеничне / Борошно - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Олія - за смаком
Подрібнити цибулю і підсмажити на сковороді з рослинним маслом.
Відварити куряче філе в підсоленій воді, остудити і нарізати дрібно.
Змішати курку з цибулею.
У глибоку миску натерти на дрібній тертці кабачки. Якщо кабачки молоді, то шкурку я не знімаю. Додаю яйце, сіль, кефір і борошно. Все добре перемішуємо. Тісто готове. На гарячу сковороду з рослинним маслом додаємо приблизно 3 столові ложки кабачкового тіста і рівномірно розподіляємо по поверхні сковороди. Через хвилинку на один край млинця викладаємо ложку курки з цибулею.
За допомогою лопатки прикриваємо начинку іншого боку млинця і притискаємо. Смажимо чебурек з кабачків з двох сторін до золотистого кольору.
Дуже смачні такі чебуреки зі сметаною. Всім смачного!
Коментувати