Моя сім'я дуже любить ліниві брізолі з фаршем. Вони виходять соковитими, ситними, дуже апетитними і смачними. Рецепт цих брізолі відмінно підходить на обід і вечерю. Я їх готую як на повсякденний, так і на святковий стіл. Рекомендую. Рецепт з категорії - страви на день народження з фаршу.
Інгредієнти
для млинців
- Яйце куряче - 3 шт
- Молоко - 3 ст. л.
- Сіль - 1 пуч.
Для начинки
- Фарш м'ясний - 350 г
- Сир твердий - 50 г
- Масло вершкове - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Сметана - 2 ст. л.
- Часник - 1 зуб.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Помідор - 1 шт
У фарш додайте подрібнену цибулю, натертий на крупній тертці сир, вершкове масло, сіль і перець.
Приготуємо млинці, для цього необхідно збити віночком яйця з молоком і сіллю. Розігріти сковороду, додати олію. Розподілити один неповний черпак яєчно-молочної суміші по всій поверхні, смажити з двох сторін до золотистого кольору. Дана кількість інгредієнтів розрахована на три млинця.
Фарш розділити на три частини. Приготуйте соус, для цього в сметану видавіть часник і добре перемішайте. Сметану можна замінити майонезом. На кожен млинець розподілити фарш по всій поверхні і змастити його сметанно-часниковим соусом.
Помідор розрізати на невеликі часточки і викласти на край млинця. Блін згорнути рулетиком.
Форму для запікання змастити олією, викласти брізолі і відправити в духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Ліниві брізолі з фаршем готові! Всім смачного!
Коментувати