Запіканка з кабачків лазанья

Запіканка виходить дуже соковита і смачна. Для зменшення калорійності сир можна виключити.

Інгредієнти

  • Фарш курячий - 1 кг
  • Кабачок (краще брати молоді) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Моцарелла - 400 г
  • Зелень
  • Сметана (або натуральний йогурт) - 400 г
  • Томатна паста - 150 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо. Додаємо фарш. Солимо, перчимо і смажимо до готовності.
Додаємо томатну пасту і тушкуємо ще 5 хвилин. Кабачки тонко нарізаємо. Нарізаємо зелень і додаємо до йогурту. Натираємо сир.

Збираємо запіканку шарами:
- кабачкі
- половина фаршу
- йогурт
- сир
- кабачкі
- фарш що залишився
- йогурт
- сир
- кабачкі
- йогурт що залишився.

Запікаємо 30 хвилин при 180 градусах. Потім посипаємо сиром, що залишився і запікаємо ще 10 хвилин. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі