Ненудна гречка

Знаєте про величезну користь гречки, але вона вже занадто набридла? Тоді цей рецепт для вас. Мій вітамінний, барвистий рецепт порадує кожного!

Інгредієнти

  • Крупа гречана (не пропарена) - 170 г
  • Буряк - 40 г
  • Цибуля ріпчаста - 80 г
  • Морква - 40 г
  • Печериці - 200 г
  • Помідор - 230 г
  • Кріп - 100 г

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Порізати дрібно гриби і висипати їх в сковороду. Залити водою і тушкувати;
Нарізати дрібно буряк і висипати в сковороду;
Нарізати дрібно цибулю і висипати в сковороду;
Нарізати дрібно моркву і висипати в сковороду;
Нарізати дрібно помідори і висипати в сковороду;
Промити крупу і висипати в сковороду. Все перемішати і залити водою вище на товщину пальця. Готувати на середньому вогні до випаровування води (ще хвилин 20);
Нарізати зелень і висипати в сковороду. Накрити кришкою і дати настоятися 10 хвилин. На виході 4 порції по 225 грам. В одній 200 калорій, 9 білки, 1.9 жири, 37 вуглеводи. Гречка вийшла дуже барвистою, смачною і неймовірно корисною. Каша добре заряджає енергією і позитивним настроєм. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі