Знаєте про величезну користь гречки, але вона вже занадто набридла? Тоді цей рецепт для вас. Мій вітамінний, барвистий рецепт порадує кожного!
Інгредієнти
- Крупа гречана (не пропарена) - 170 г
- Буряк - 40 г
- Цибуля ріпчаста - 80 г
- Морква - 40 г
- Печериці - 200 г
- Помідор - 230 г
- Кріп - 100 г
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 4
Порізати дрібно гриби і висипати їх в сковороду. Залити водою і тушкувати;
Нарізати дрібно буряк і висипати в сковороду;
Нарізати дрібно цибулю і висипати в сковороду;
Нарізати дрібно моркву і висипати в сковороду;
Нарізати дрібно помідори і висипати в сковороду;
Промити крупу і висипати в сковороду. Все перемішати і залити водою вище на товщину пальця. Готувати на середньому вогні до випаровування води (ще хвилин 20);
Нарізати зелень і висипати в сковороду. Накрити кришкою і дати настоятися 10 хвилин. На виході 4 порції по 225 грам. В одній 200 калорій, 9 білки, 1.9 жири, 37 вуглеводи. Гречка вийшла дуже барвистою, смачною і неймовірно корисною. Каша добре заряджає енергією і позитивним настроєм. Смачного!
Коментувати