Печериці з гречкою

Блюдо традиційної російської кухні, передбачає запікання в духовці. Запропонований рецепт страви з грибів адаптований для приготування "на швидку руку" - це відмінний гарнір і прекрасно може претендувати на самостійне блюдо.

Інгредієнти

  • Крупа гречана - 1 скл.
  • Вода - 400 мл
  • Печериці - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Масло вершкове - 70 г
  • Сіль - 0.5 ч. л.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

У гречану крупу додати воду і відварити в мікрохвильовій печі 12 хвилин при максимальній потужності.
Посмажити цибулю з печерицями на вершковому маслі.
З'єднати гречану кашу і гриби з цибулею.
Подавати в гарячому вигляді. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі