Блюдо традиційної російської кухні, передбачає запікання в духовці. Запропонований рецепт страви з грибів адаптований для приготування "на швидку руку" - це відмінний гарнір і прекрасно може претендувати на самостійне блюдо.
Інгредієнти
- Крупа гречана - 1 скл.
- Вода - 400 мл
- Печериці - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Масло вершкове - 70 г
- Сіль - 0.5 ч. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
У гречану крупу додати воду і відварити в мікрохвильовій печі 12 хвилин при максимальній потужності.
Посмажити цибулю з печерицями на вершковому маслі.
З'єднати гречану кашу і гриби з цибулею.
Подавати в гарячому вигляді. Смачного!
Коментувати