Курячий рулет з гречкою і грибами

Якщо ви намагаєтеся харчуватися правильно, то, напевно, куряча грудка і гречка частенько бувають у вашому меню. Хочу запропонувати вам рецепт страви з курки і гречки - рулету з цих знайомих усім продуктів. У поєднанні з овочевим салатом, такий рулет стане відмінним обідом або вечерею!

Інгредієнти

  • Філе куряче - 2 шт
  • Крупа гречана (вага вже відвареної крупи) - 180 г
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 100 г
  • Гриби (у мене лісові, але можна шапіньони) - 100 г
  • Сіль за смаком
Куряче філе наріжте навскоси скибочками завтовшки 1 см.
Викладіть ці скибочки внахлест один на одного і злегка відбийте їх молоточком. Так вони з'єднаються в єдину масу. Зробіть такий пласт окремо з кожного філе, злегка посоліть зверху.
Розігрійте масло і злегка протушкувати в ньому нарізану цибулю і гриби. У мене були відварені заморожені лісові гриби. Можна взяти свіжі шампіньйони або гливи.
Змішайте гриби і цибулю з відвареною гречаною крупою. Гречку варіть як зазвичай, додавши трохи солі.
Начинку розділіть на 2 частини (для кожного філе). На пласт з курячого філе викладіть рівномірно начинку, розрівняйте, залишивши з одного краю 3-4 см. Згорніть рулетом. Зручніше це робити, допомагаючи собі широким ножем.
Кожен рулет загорніть у фольгу. Готуйте в пароварці 30-35 хвилин. Потім розгорніть фольгу.
Рулет наріжте на скибочки, подавайте з овочевим салатом. Якщо вам не можна гриби, або ви готуєте для дітей, то гриби можна замінити на болгарський перець, цукіні або моркву. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі