Дивно красива закуска на вечерю, яку можна зробити заздалегідь. Рибка виходить соковита і ніжна. Пропоную вам приготувати рулет зі скумбрії, рибки, яка сьогодні завоювала високу популярність завдяки відмінним смаковим якостям і своїй користі. Страви з риби смачні, спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Скумбрія - 3 шт
- Желатин - 15 г
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Приправа (у мене прованські трави) - 2 ч. л.
- Кріп - 1 пуч.
- Сіль за смаком
1. У скумбрії видаляємо голови і хвостики, підрізаємо зверху по всій довжині, залишаючи черевце цілим. Видаляємо хребет, кістки, нутрощі і чорну плівку.
2. Рукав для запікання розрізаємо навпіл і викладаємо на нього філе риби.
3. Скумбрію акуратно поливаємо соєвим соусом, посипаємо приправою для риби, сіллю і желатином. Зверху розкладаємо подрібнену зелень.
3. Рибу кладемо один на одного внахлест і звертаємо рулетом. Щільно зав'язуємо рукав для запікання з двох сторін випускаючи зайве повітря.
4. Перекладаємо рулет швом вгору в форму для запікання, робимо зубочисткою пару проколів в рукаві з кожного боку і відправляємо запікатися в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 40-45 хвилин. Потім даємо повністю рулету охолонути і залишаємо постояти мінімум 3 години. Потім знімаємо рукав і нарізаємо.
Наша смачна закуска зі скумбрії готова! Всім смачного і гарного настрою!
2. Рукав для запікання розрізаємо навпіл і викладаємо на нього філе риби.
3. Скумбрію акуратно поливаємо соєвим соусом, посипаємо приправою для риби, сіллю і желатином. Зверху розкладаємо подрібнену зелень.
3. Рибу кладемо один на одного внахлест і звертаємо рулетом. Щільно зав'язуємо рукав для запікання з двох сторін випускаючи зайве повітря.
4. Перекладаємо рулет швом вгору в форму для запікання, робимо зубочисткою пару проколів в рукаві з кожного боку і відправляємо запікатися в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 40-45 хвилин. Потім даємо повністю рулету охолонути і залишаємо постояти мінімум 3 години. Потім знімаємо рукав і нарізаємо.
Наша смачна закуска зі скумбрії готова! Всім смачного і гарного настрою!
Коментувати