Наближається літо... Хочеться чого-то свіжого, вітамінного. Блюдо зі смажених черемші і шпинату виходить соковитим, ароматним, з яскравим смаком. При цьому до них не треба додавати ні цибулі, ні часнику - все смакові акценти розставить черемша, вона додасть пікантну гостру нотку. Завдяки тепловій обробці, черемша набуває більш м'який смак, і такі страви з яєць можна спокійно готувати навіть на сніданок, не боячись неприємного запаху.
Інгредієнти
- Шпинат - 250 г
- Черемша - 250 г
- Яйце куряче - 5 шт
- Сіль - 0.2 ч. л.
- Перець чорний (мелений) - 0.2 ч. л.
- Масло вершкове - 70 г
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2
Черемшу і шпинат порізати.
Яйця збовтати.
Посмажити черемшу з додаванням вершкового масла три - п'ять хвилин. Додати шпинат, сіль, перець і продовжити смажити ще хвилинку. Вилити яйця. Перемішати, смажити до готовності яєць. Подавати в гарячому вигляді. Смачного!
Коментувати