Шпинат з черемшею смажені

Наближається літо... Хочеться чого-то свіжого, вітамінного. Блюдо зі смажених черемші і шпинату виходить соковитим, ароматним, з яскравим смаком. При цьому до них не треба додавати ні цибулі, ні часнику - все смакові акценти розставить черемша, вона додасть пікантну гостру нотку. Завдяки тепловій обробці, черемша набуває більш м'який смак, і такі страви з яєць можна спокійно готувати навіть на сніданок, не боячись неприємного запаху.

Інгредієнти

  • Шпинат - 250 г
  • Черемша - 250 г
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Сіль - 0.2 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.2 ч. л.
  • Масло вершкове - 70 г

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Черемшу і шпинат порізати.
Яйця збовтати.
Посмажити черемшу з додаванням вершкового масла три - п'ять хвилин. Додати шпинат, сіль, перець і продовжити смажити ще хвилинку. Вилити яйця. Перемішати, смажити до готовності яєць. Подавати в гарячому вигляді. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі