Ці страви з сиру і гарбуза, що прийшли з Італії стали дуже популярними через простоту приготування. Основа його - підсушені шматочки хліба, змащені оливковою олією і часником. В якості начинки кожен може вибрати все, що йому подобається. Спробуйте і мій варіант: цікаве поєднання солодкуватого гарбуза, вершково-солоного сиру і хрусткого бекону.
Інгредієнти
- Гарбуз (запечений) - 2 скибки.
- Бекон - 8 скиб.
- Батон - 8 скиб.
- Часник - 1 зуб.
- Фета - 170 г
- Оливкова олія - за смаком
- Перець рожевий (опціонально) - за смаком
Час приготування: 7 хвилин
Гарбуз попередньо запекти до м'якості. Зняти кірки. Подрібнити м'якоть, додати сир, розім'яти виделкою.
Скибочки батона змастити оливковою олією, обсушити на сковороді. Зубчик часнику розрізати і половинкою злегка натерти кожен шматочок хліба.
Шматочки бекону обсмажити по півхвилини з кожного боку на гарячій сковороді.
Хліб змастити гарбузово-сирною масою, додати за бажанням рожевий перець, накрити обсмаженим беконом. Подавати відразу.
Коментувати