Брускетта з гарбузом, фетою і беконом

Ці страви з сиру і гарбуза, що прийшли з Італії стали дуже популярними через простоту приготування. Основа його - підсушені шматочки хліба, змащені оливковою олією і часником. В якості начинки кожен може вибрати все, що йому подобається. Спробуйте і мій варіант: цікаве поєднання солодкуватого гарбуза, вершково-солоного сиру і хрусткого бекону.

Інгредієнти

  • Гарбуз (запечений) - 2 скибки.
  • Бекон - 8 скиб.
  • Батон - 8 скиб.
  • Часник - 1 зуб.
  • Фета - 170 г
  • Оливкова олія - ​​за смаком
  • Перець рожевий (опціонально) - за смаком

Час приготування: 7 хвилин

Гарбуз попередньо запекти до м'якості. Зняти кірки. Подрібнити м'якоть, додати сир, розім'яти виделкою.
Скибочки батона змастити оливковою олією, обсушити на сковороді. Зубчик часнику розрізати і половинкою злегка натерти кожен шматочок хліба.
Шматочки бекону обсмажити по півхвилини з кожного боку на гарячій сковороді.
Хліб змастити гарбузово-сирною масою, додати за бажанням рожевий перець, накрити обсмаженим беконом. Подавати відразу.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі