Затишне, ситне блюдо, в якому ховається гарбуз. Син не є його відданим фанатом, тому доводиться маскувати. А ще в цих котлетах відсутня булка) Страви з фаршу на сковороді - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Фарш м'ясний (яловичина + свинина) - 400 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Гарбуз - 200 г
- Цибуля ріпчаста
- Часник - 1 зуб.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Пластівці вівсяні - 3 ст. л.
- Олія - 2 ст. л.
Почистити овочі. Гарбуз, цибулю і часник натерти на дрібній тертці.
Додати до фаршу яйце, натерті овочі, вівсяні пластівці. Посолити, поперчить і перемішати. Залишити відпочивати на столі на 20-30 хвилин.
У сковороді розігріти олію. Сформувати котлети і викласти на сковороду. Смажити на середньому вогні до золотистого кольору з одного боку, перевернути котлети, накрити кришкою і довести до готовності (виділення прозорого соку з котлет коли встромляємо ніж).
Подавати з улюбленим гарніром.
Смажити котлети можна не тільки на рослинному маслі. Мені більше подобається суміш вершкового і рослинного масла. Смачного!
Коментувати