Домашні котлети з гарбузом

Затишне, ситне блюдо, в якому ховається гарбуз. Син не є його відданим фанатом, тому доводиться маскувати. А ще в цих котлетах відсутня булка) Страви з фаршу на сковороді - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний (яловичина + свинина) - 400 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Гарбуз - 200 г
  • Цибуля ріпчаста
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Пластівці вівсяні - 3 ст. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
Почистити овочі. Гарбуз, цибулю і часник натерти на дрібній тертці.
Додати до фаршу яйце, натерті овочі, вівсяні пластівці. Посолити, поперчить і перемішати. Залишити відпочивати на столі на 20-30 хвилин.
У сковороді розігріти олію. Сформувати котлети і викласти на сковороду. Смажити на середньому вогні до золотистого кольору з одного боку, перевернути котлети, накрити кришкою і довести до готовності (виділення прозорого соку з котлет коли встромляємо ніж).
Подавати з улюбленим гарніром.
Смажити котлети можна не тільки на рослинному маслі. Мені більше подобається суміш вершкового і рослинного масла. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі