Рис з овочами в томатному соусі

Смачне, наповнене і ситне доповнення до будь-якої м'ясної страви. А також досить повноцінне самостійне блюдо. Готуйте страви з рису. Другі страви іноді виходять дуже смачними.

Інгредієнти

  • Рис - 1 скл.
  • Морква - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Перець болгарський (краще червоний) - 2 шт
  • Олія (для обсмажування овочів)
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець запашний - за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Вода - 3 ст. л.
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Помідор - 2 шт
  • Гарбуз - 200 г

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Рис відварити до готовності. Не розваривати!
Цибуля, гарбуз і болгарський перець нарізати невеликими кубиками. Овочі злегка обсмажити на олії до напівготовності.
Додати натерту на крупній тертці моркву, обсмажити ще пів хвилини.
Влити воду і довести до кипіння.
Додати різані кубиками томати без шкірки.
Додати томатну пасту,
часник подрібнений і посічену зелень. Посолити, поперчити. Перемішати. Довести до кипіння, вимкнути вогонь.
Додати рис. Перемішати. Можна начинити цією начинкою перці. Дуже смачні фаршировані перчики виходять! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі