Смачне, наповнене і ситне доповнення до будь-якої м'ясної страви. А також досить повноцінне самостійне блюдо. Готуйте страви з рису. Другі страви іноді виходять дуже смачними.
Інгредієнти
- Рис - 1 скл.
- Морква - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Перець болгарський (краще червоний) - 2 шт
- Олія (для обсмажування овочів)
- Часник - 2 зуб.
- Сіль за смаком
- Перець запашний - за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Вода - 3 ст. л.
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Помідор - 2 шт
- Гарбуз - 200 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Рис відварити до готовності. Не розваривати!
Цибуля, гарбуз і болгарський перець нарізати невеликими кубиками. Овочі злегка обсмажити на олії до напівготовності.
Додати натерту на крупній тертці моркву, обсмажити ще пів хвилини.
Влити воду і довести до кипіння.
Додати різані кубиками томати без шкірки.
Додати томатну пасту,
часник подрібнений і посічену зелень. Посолити, поперчити. Перемішати. Довести до кипіння, вимкнути вогонь.
Додати рис. Перемішати. Можна начинити цією начинкою перці. Дуже смачні фаршировані перчики виходять! Смачного!
Коментувати