Осіння тріска

Чому осіння? Все просто! По-перше, заправка складається з осінніх овочів, а по-друге, восени ми починаємо страждати від авітамінозу, нестачі вітамінів і мікроелементів, і на допомогу нам поспішає риба! Особливо тріска (або "тріскові" породи), яка є кладезью корисних властивостей. Страви з риби - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Тріска ((у мене риба Сайда- сестра Тріски)) - 1 кг
  • Морква - 1 шт
  • Гарбуз
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сир твердий ((тертий)) - 100 г
  • Помідор ((кубиками)) - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (за смаком)
  • Зелень ((у мене петрушка кріп))
  • Сметана ((можна замінити натуральним йогуртом / майонезом / соусом на молочній основі)) - 100 г

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Риба-замість тріски, у мене - Сайда без голови (1 кг), моркву натерти на середній тертці, гарбуз натерти на середній тертці, цибулю ріпчасту 1 шт (можна червону) дрібно нарізати, помідори 2 шт нарізати кубиками, сир твердий натерти на середній тертці, зелень нарізати, сіль / перець / спеції за смаком. Форма: у мене діаметр 26 см (сотейник). Запікання в духовці: 180 ° С 30-40 хвилин. Весь рецепт вміщується на одній фотокартці. Але деталі ми з вами розглянемо нижче. Далі цікавіше ...
Рибу промити, почистити, видалити плавники і ін. У мене риба-Сайда 1 кг, без голови, потрошена, очищена. На цьому етапі можна поставити нагріватися духовку до 180 ° С.
Натерти моркву, гарбуз, сир. Нарізати цибулю, помідори, зелень.
Змішати в ємності: моркву, цибулю, сир, помідори, зелень, гарбуз, сметану / нат. йогурт сіль, перець, спеції за смаком.
Підготувати заправку, рибу і форму для запікання. У мене сотейник 26 див.- 1 кг риби вміщається чудово. Потрібно враховувати, що запечена риба збільшиться в розмірах.
Ріжемо рибу на стейки товщиною приблизно 2-3 см. Викладаємо у форму. При необхідності змастити форму маслом (раст / олив / слив).
Викласти на рибу заправку. Вся принадність цієї страви полягає в тому, що овочі не шарами викладаються, а все змішується з сиром, і готова страва не володіє вічно сповзаючої скоринкою. А готова заправка легким рухом знімається з риби, і утворює окремий гарнір (за бажанням).
Відправляємо наше чудо-юдо в духовку. 180 ° С 30-40 хвилин
У мене до цієї диво рибкі на гарнір була картопля: картопля олія / олив, сіль, перець, паприка. Все змішала і на деко, одночасно з рибкою. Бажаю тепла і смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі