Дуже красива і смачна страва з баклажанів! Фарш можна використовувати будь-який. Готуйте святкові страви, це смачно.
Інгредієнти
- Фарш курячий (можна також використовувати м'ясний, рибний) - 700 г
- Хліб (для тостів) - 3 скибки.
- Баклажан (2 - 3 великих баклажана) - 2 шт
- Помідор - 2 шт
- Часник - 4 зуб.
- Томатна паста - 140 г
- Вода - 300 мл
- Зелень (у мене кріп, але можна використовувати будь-яку. Особливо добре буде з кінзою.) - 1 пуч.
- Олія
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
З хліба зрізаємо кірки і заливаємо водою. Потім пропускаємо філе, віджатий хліб і часник через м'ясорубку. Фарш солимо, перчимо, додаємо зелень і добре перемішуємо. Вологими руками ліпимо котлети круглої форми. Обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору. Баклажани нарізаємо смужками. Кожну смужку з обох сторін змащуємо олією і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору. Беремо дві смужки баклажана, складаємо навхрест, викладаємо котлету і загортаємо краю. Викладаємо на деко. Помідори нарізаємо кружальцями і кладемо поверх котлет. Воду змішуємо з томатною пастою і заливаємо котлети. Запікаємо приблизно 20 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!
Коментувати