Котлети з баклажанами і помідорами

Дуже красива і смачна страва з баклажанів! Фарш можна використовувати будь-який. Готуйте святкові страви, це смачно.

Інгредієнти

  • Фарш курячий (можна також використовувати м'ясний, рибний) - 700 г
  • Хліб (для тостів) - 3 скибки.
  • Баклажан (2 - 3 великих баклажана) - 2 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Томатна паста - 140 г
  • Вода - 300 мл
  • Зелень (у мене кріп, але можна використовувати будь-яку. Особливо добре буде з кінзою.) - 1 пуч.
  • Олія
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
З хліба зрізаємо кірки і заливаємо водою. Потім пропускаємо філе, віджатий хліб і часник через м'ясорубку. Фарш солимо, перчимо, додаємо зелень і добре перемішуємо. Вологими руками ліпимо котлети круглої форми. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки. Баклажани нарізаємо смужками. Кожну смужку з обох сторін змащуємо олією і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору. Беремо дві смужки баклажана, складаємо навхрест, викладаємо котлету і загортаємо краю. Викладаємо на деко. Помідори нарізаємо кружальцями і кладемо поверх котлет. Воду змішуємо з томатною пастою і заливаємо котлети. Запікаємо приблизно 20 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі