Омлет з броколі в духовці

Обожнюю омлет з броколі на молоці, приготований в духовці. Омлет виходить ніжним, пишним, смачним і ситним. У зимову пору року використовую заморожену броколі, смак нічим не відрізняється від свіжого. Готуйте страви з яєць. Повірте, це дуже смачно! Страви в духовці - категорія страви.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 6 шт
  • Молоко - 6 ст. л.
  • Брокколі - 100 г
  • Масло вершкове - 10 г
  • Сіль

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

У мисці віночком розмішайте яйця з сіллю. Додайте молоко і розмішайте.
Не потрібно збивати яйця з молоком. Якщо вам потрібно приготувати меншу порцію, тоді орієнтуйтеся, що на 1 яйце знадобиться 1 ст. л. молока.
Форму для випічки змастіть вершковим маслом. Залийте яєчну суміш.
На верх викладіть броколі. Цього разу я використовувала заморожену броколі. Якщо ви будете готувати зі свіжої брокколі, то просто поділіть її на суцвіття і гарненько промийте. Надішліть форму з яйцями в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Омлет з броколі в духовці готовий! Всім смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі