Печінковий рулет "Напередодні Різдва"

Не можу не поділитися з вами рецептом дуже смачного рулетика. Він потрапив до мене без назви, давно чекав свого часу. Готується без проблем, виходить дуже ніжним і соковитим. Він обов'язково прикрасить ваш святковий стіл! Готуйте страви з фаршу. Кухня: Російська

Інгредієнти

  • Печінка яловича - 1 кг
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Сир плавлений - 150 г
  • Масло вершкове - 50 г
  • Часник (великий) - 2 зуб.
  • Сіль
  • Приправа
  • Олія (для обсмажування) - 2 ст. л.
Промиваємо та нарізаємо шматками печінку.
Протушкувати її в невеликій кількості води до готовності - приблизно 30 хвилин.
М'яке вершкове масло і плавлений сир змішуємо в однорідну масу.
До сирно-масляної суміші додаємо тертий часник, трохи солі.
Обсмажуємо натерту моркву і нарізану цибулю в олії.
У блендері або міксері збиваємо відварну печінку і обсмажені овочі, додаємо до смаку сіль і приправи.
На лист пергаменту або харчову плівку викладаємо шаром печінкову масу...
... на неї викладаємо сирно-масляну суміш.
Акуратно згортаємо рулет, загортаємо його в пергамент і кладемо в холодильник приблизно на 3-4 години. Чим довше він буде охолоджуватися, тим буде щільніше.
Дістаємо наш рулетик, нарізаємо і подаємо. Смачна річ!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі