В'ялена яловичина "До Різдва"

Поки м'ясо в'ялилося половина фоток розгубилася) вірніше телефон перепрошили) ну що змогла виклала - можу написати що вийшло дуже смачно! Брала філе - вийшло жорстке, немов дуже дороге вітринне м'ясо... Страви з яловичини смачні, спробуйте.

Інгредієнти

  • Яловичина - 700 г
  • Сіль - 700 г
  • Паприка солодка - 3 ст. л.
  • Чебрець - 1 ст. л.
  • Орегано - 1 ст. л.
  • Розмарин - 1 ст. л.
  • Базилік - 2 ч. л.
  • Чабер - 1 ч. л.

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 7

Коротше м'ясо натерла сіллю і відправила в холодильник до ранку в лотку, вранці дістала - обтрусіла знову натерла сіллю вже з перцем і залишила до вечора. Потім промити, обсушити і намазала сумішшю з усіх спецій. (Змішала всі спеції додавши трошки водички і ретельно обмазала м'ясо - з усіх боків - щоб ні щілинки не залишилося не намазаної. У такому вигляді, як ви бачите на цьому фото м'ясо провисіло 3 дня в кухні над раковиною.
Через три дні з нього зробили мумію - "упеленала" в бинти)
І на 2 тижні "мумія" була відправлена ​​"на підвищення" - на карниз в кухні - сухо і провітрюється постійно - те, що потрібно для цього м'яса.
Ось сьогодні розповили і зняли пробу. Дуже смачно!! ДУЖЕ! і.. не потрібно в магазині платити шалені гроші! На здоров'я!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі